Fratelli Lunardi

Massimiliano en Riccardo Lunardi creëerden met een nieuw merk en een nieuwe uitstraling de herlancering van het familiebedrijf dat sinds 1966 bestaat. FRATELLI LUNARDI werd geboren.

De 2 broers verbonden door de sterke familieband en hun sterke passie voor het eten in het algemeen besloten om samen te werken en hun individuele vaardigenheden te bundelen. Onderzoek, ontwikkeling en selectie zijn de constante facetten in hun werk. Alles is gebaseerd op het idee dat wanneer een bestanddeel het beste is, dit moet worden gerespecteerd in een uitgebalanceerd recept waardoor dat bestanddeel ook het beste tot haar recht komt.

In de Quarrata bakkerij - waar sinds 1966 brood, zoete en hartige producten zijn geproduceerd – worden nu nog steeds de producten gemaakt die aan debehoefte van de winkel voldoen. Hier worden ook nieuwe recepturen getest. Alleen de beste producten worden geselecteerd door de broeders Lundardi om over de hele wereld gedistribueerd te worden, waaronder de Cantucci. Dit zijn de kruimelig koekjes cantucci met the chocolate cantuccio als King of the Cantucci collection 

De keuze van de ingrediënten is van cruciaal belang voor de "Broeders van gulzigheid" die geen gebruik maken van conserveringsmiddelen, kleurstoffen of andere chemische additieven. Zo worden voor de cantucci Biologisch geteelde tarwe en Biologische eieren gebruikt.