Over ons

Een kleine 50 jaar geleden opgericht als kruiden,- en theewinkel en letterlijk en figuurlijk uitgegroeid tot een gezellige snuffelwinkel met veel verschillende assortimenten.

Begonnen onder de naam Abraham Mostert op Schoutenstraat 11 is de winkel ondertussen verhuisd naar de overkant van de straat naar nr. 6. Tot september 2023 is de winkel gerund door Wilfred en Marcel. In september 2023 is het stokje overgenomen door Marc & Dineke van Bommel.

De reden om de Droom van Utrecht over te nemen was om deze prachtige en unieke winkel te laten voortbestaan en daarmee te zorgen dat het winkellandschap in Nederland uniek blijft.

Onze winkel is een mix van kruiden, delicatessen, een uitgebreid assortiment aan chocolade en alles dat met thee te maken heeft. Dus van servies en theepotten tot theefilters en nog veel meer.

In de Droom van Utrecht vind je het assortiment terug dat direct door BOMMEL & BOMMEL delicatessen wordt geïmporteerd.

Op het gebied van thee bieden we een uitgebreid assortiment waaronder de thee van Betjeman & Barton. Het gehele assortiment van thee is ook te bestellen op de website van Betjeman & Barton

Hartelijk welkom bij De Droom van Utrecht voor een unieke winkelbeleving. 

Marc & Dineke van Bommel